INFORÁDIÓ 

2018. március 23. péntek
Emőke

A ghánaiak elégedettek a vereséggel

InfoRádió / MTI
Mind az olasz, mind a ghánai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya elégedetten nyilatkozott csapata játékáról az egymás elleni mérkőzés után.

Marcello Lippi, az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a ghánaiak ellen 2-0-ra megnyert mérkőzés után úgy vélekedett, hogy a csapat jó teljesítményt nyújtott, és sokkal több helyzetet alakított ki, mint az ellenfél.

A találkozón nem volt könnyű dolgunk, mivel a ghánai csapatban remek középpályások vannak, a csatárok pedig rendkívül gyorsak - értékelt az olasz kapitány.

Marcello Lippi hangsúlyozta: a lehető legmesszebbre szeretnének eljutni, de már a következő feladat, az amerikaiak elleni szombati mérkőzés is nagyon küzdelmesnek ígérkezik.

Elégedetten nyilatkozott Ratomir Djukovic, a ghánai együttes szerb szakvezetője is, aki szerint csapata elvesztette ugyan a mérkőzést, és főként a baloldalon voltak problémáik, de jól játszottak.

Mostantól a következő feladatra összpontosítunk, igyekszünk a jól felkészülni a csehek ellen. Még mindig úgy gondolom, hogy továbbjuthatunk a csoportból - jelentette ki a tréner.

A címlapról ajánljuk