eur:
392.73
usd:
366.36
bux:
66855.56
2024. április 26. péntek Ervin

Kétszer is Bravo

Mexikó 3-1-re nyert Irán ellen a németországi labdarúgó-világbajnokság csoportkörének első fordulójában.

Iráni helyzetekkel kezdődött a D csoport első mérkőzése, de bő tíz perc után a mexikóiak átvették az irányítást, majd a 28. percben Omar Bravo góljával a vezetést is megszerezték. A játékos nevéhez méltó fineszes mozdulattal továbbította a kapuba a labdát.

Sokáig viszont nem örülhettek a közép-amerikaiak, mert nyolc perccel később egy kapu előtti kavarodás végén a hátvéd Yahya Golmahammadi egyenlített.

A második félidőben sokáig elmaradtak a nagy helyzetek, de a 75. percben Bravo megszerezte második gólját, majd nem sokkal később az előbb csak gólpasszt adó csereként beállt Antonio Zinha eldöntötte a mérkőzést.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Ítéletet mondanak Magyarországról - Hogyan hat ez a forintra?

Ítéletet mondanak Magyarországról - Hogyan hat ez a forintra?

Az amerikai GDP adatok csütörtökön a forint piacán is nagyobb elmozdulásokat hoztak, a kezdeti gyengülést követően azonban gyorsan magára talált a hazai fizetőeszköz: az euróval szemben egy, a dollárral szemben pedig kéthetes csúcsra erősödött a magyar deviza. A pénteki nap is hozhat azonban nagyobb kilengéseket, ugyanis délután Amerikából fontos inflációs adat érkezik, emellett pedig este az S&P Global Ratings ismerteti új adósbesorolását Magyarországról.  Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×