eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 7. szombat Regina

Gyorshajtás miatt kizárhatják a raliversenyzőt

Aschenbrenner György és Turi Tamás azonos idővel nyerte az Eger-rali prológját az országos bajnokság nyitó futamán, Aschenbrenner Györgyöt azonban gyorshajtás miatt kizárták a versenyből.

A Mitsubishi Lancer EVO VI volánja mögött ülő Aschenbrenner Györgyöt a viadal előtti egyik edzésen a rendőrség gyorshajtáson kapta. A pilóta a megengedett 50 helyett csaknem 100 km/órás sebességgel hajtott.

A felügyelő testület a gyorshajtás után a pilóta rajtengedélyét bevonta. Aschenbrenner fellebbezett, ami halasztó hatállyal jár, ezért folytathatja a versenyt. Valószínűleg a jövő héten döntenek az ügyben.

Szombaton 12 gyorsasági szakasszal folytatódik a viadal, majd vasárnap tovább 6 mért etappal fejeződik be a verseny. A prológ eredménye nem számít be az összetettbe.

Címlapról ajánljuk
Balla Eszter: a Kaszás Attila-díj a közösségformáló munkámat is elismeri

Balla Eszter: a Kaszás Attila-díj a közösségformáló munkámat is elismeri

Váratlanul érte és nagy megtiszteltetésként éli meg, hogy a Kaszás Attila-díj idei elismertje lehet - mondta az InfoRádiónak Balla Eszter. A színművész a jó hangulatú közösségi létezés fontosságáról is beszélt, mert szerinte ez szorosan hozzátartozik a 2007-ben elhunyt színészről elnevezett díj szellemiségéhez.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 7. 12:02
×
×
×
×