eur:
392.87
usd:
365.97
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk
Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Osztrák Nagydíjának első szabadedzésén a spielbergi pályán 2020. július 3-án. A futamot július 5-én rendezik.
Nyitókép: MTI/AP/Darko Bandic

Gond van Hamilton és a Mercedes között?

Anyagi természetű vita alakult ki az istálló és a világbajnoki címvédő között.

Miközben a Forma-1 mezőnye a szezonnyitó Osztrák Nagydíjon versenyez, a Daily Mail a Mercedes csapaton belüli anyagi természetű vitáról adott hírt. Az angol lap úgy tudja, megakadtak a szerződéshosszabbításról folyó tárgyalások a csapatvezetés és a hatszoros világbajnok brit Lewis Hamilton között.

A német istálló, amely sorozatban hetedik konstruktőri világbajnoki címéért száll harcba a 2020-as versenyidényben, 20 millió fontot (7,8 milliárd forintot) kínál a pilótának, aki viszont ez év végén lejáró szerződését akkor hajlandó megújítani, ha 40 millióra emelik jelenlegi 36 milliós fizetését.

A 35 éves Hamilton vb-címvédőként várja a vasárnapi futamot az Osztrák Nagydíjért, amelyen pénteken mindkét szabadedzésen az élen végzett.

Hamilton cáfol

A brit versenyző az Instagramon azt közölte, hogy még nem is tárgyalt Toto Wolff csapatvezetővel a szerződésről, így igényeket sem támaszthatott.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×