eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga
Fekete Péter, az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkára a Múzeumok éjszakája részleteiről tartott sajtótájékoztatón a fővárosi Postamúzeumban 2019. június 12-én. Országszerte mintegy 400 intézmény várja a közönséget csaknem 2000 programmal június 22-én, a 17. Múzeumok éjszakáján, melynek fővárosa Szombathely lesz.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Fekete Pétert fontos megtiszteltetés érte Monte-Carlóban - újra

Monte-Carlóban az Európai Cirkusz Szövetség (ECA) újra elnökségi tagjává választotta Fekete Pétert, a Fővárosi Nagycirkusz főigazgatóját.

Január 19. és 28. között rendezik meg a 46. Monte-carlói Nemzetközi Cirkuszfesztivált, és ilyenkor tartja éves közgyűlését az ECA is, amely egyhangú döntéssel újította meg Fekete Péter elnökségi tagságát - közölte a Fővárosi Nagycirkusz szombaton az MTI-vel.

A Nemzeti Cirkuszművészeti Központ főigazgatóját néhány évvel ezelőtt a Cirkuszi Világszövetség a cirkuszművészet nemzetközi nagykövete címmel tüntette ki - emlékeztetnek a közleményben. Most, az ECA döntése értelmében, elnökségi tagságának megerősítésével biztosították a magyar cirkuszművészet elismertségét a nemzetközi közösségben - írták.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
Nagyot mentek az amerikai tőzsdék

Nagyot mentek az amerikai tőzsdék

Felemás hangulatban telt a kereskedés reggel Ázsiában, de az európai tőzsdéken már látszik némi hangulatjavulás a hét korábbi részében látott eséshez képest. Megérkeztek ma a havi amerikai PCE-adatok, amelyek a várakozásoknak megfelelően az infláció további lassulását mutatták, ám mivel a tegnap megjelent második negyedéves adat már magában foglalta a júniust is, így nagy meglepetése nem lehetett számítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 25. 04:20
×
×
×
×