eur:
389.33
usd:
362.74
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Harry, Sussex hercege, a brit trónörökös, Károly walesi herceg másodszülött fia és felesége, Meghan, Sussex hercegnője a maradandó sérüléseket szenvedett brit és nemzetközösségi katonák megsegítését célzó Invictus Games nemzetközi sportrendezvény egyik versenyén Hágában 2022. április 16-án.
Nyitókép: MTI/EPA/ANP/Remko De Waal

Nem akármilyen filmmel kezd új karrierbe Harry és Meghan

Új vállalkozásukkal a hírek szerint az egyik legkelendőbb romantikus könyvet alakítják át nagy képernyős filmmé.

A hercegi pár 3 millió dolláros üzlet keretében egy fikciós filmet készítene, amely a Meet Me at the Lake című regény alapján készülne. A könyv májusban jelent meg, Carley Fortune író tollából (egyelőre csak angolul kapható).

A könyv a főszereplőt, Fernt követi nyomon, aki a harmincas évei elején járó boldogtalan emberként találja magát. Ahelyett, hogy álmai városában élne, otthon ragadt egy kisvárosban. Egy megszegett ígéret és egy tökéletes nap kísérti, amelyet soha nem lehet megismételni. Minden megváltozik, amikor Will megérkezik az életébe, és kilenc évvel később teljesíti ígéretét - írja a Blikk.

A kötet elsőre bájosnak tűnhet, ám szexjelenet és kábítószer-használat is van benne. Ettől függetlenül jelentős sikert ért el, csak az első héten 37 000 példányban kelt el.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×