eur:
393.7
usd:
364.67
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
LOS ANGELES,  CALIFORNIA - FEBRUARY 26th, 29th ANNUAL SCREEN ACTORS GUILD AWARDS -  Christina Applegate arrives at the 29th Annual Screen Actors Guild Award, held at the Fairmont Century Plaza in Los Angeles on February 26th, 2023.  (Photo by Myung J. Chun / Los Angeles Times via Getty Images)
Nyitókép: Myung J. Chun / Los Angeles Times via Getty Images

Betegsége miatt nem forgat többé Christina Applegate

A szklerózis multiplex-szel élő színésznő utolsó munkája a Halott vagy című sorozat volt.

A színésznő a Vanity Fairnek beszélt arról, hogy a sorozat volt valószínűleg az utolsó munkája: 2021-ben diagnosztizálták szklerózis multiplex-szel, ezt követően még befejezte Linda Cardellinivel közös sorozatának forgatását, melybe csak azért iktattak be egy kis szünetet, hogy meg tudják kezdeni a kezelését - írja a CNN.

"A pingpong akkor igazán élvezetes, ha a másik játékos is olyan jó, mint te vagy. Boldog vagyok, hogy olyan színésznővel forgathattam az utolsó sorozatomat, aki a legjobb azok közül, akikkel valaha együtt dolgoztam - de talán a legjobb ember is" - mondta Linda Cardelliniről.

Azt is hozzátette, hogy hiányozni fog neki a sorozat forgatása, mert nagyon megszerette az összes stábtagot, de nagyon küzdelmes volt az elmúlt év.

"Hiányozni fog az élmény, de az elmúlt egy év küzdelmeinek tudatában felszabadító érzés, hogy nem kell már olyan keményen próbálkoznom, hogy a nap végére érjek" - fogalmazott.

Nem ő az egyetlen színésznő, aki ezzel a gyógyíthatatlan betegséggel küzt: Selma Blairt szintén szklerózis multiplex-szel diagnosztizálták. Blair a betegségéről készített dokumentumfilmje óta nem forgat.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×