eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Közös zászlólengetés a 27. Sziget fesztiválon az óbudai Hajógyári-szigeten 2019. augusztus 10-én.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

A Sziget főszervezője nemet mond a "kulturális embargóra"

Elítéli az orosz háborús agressziót, kiáll a béke mellett, ugyanakkor orosz és ukrán fellépők is lesznek a fesztiválon - közölte Kádár Tamás.

A Sziget nem hisz a kulturális embargóban. Elítélik az orosz háborús agressziót, kiállnak a béke mellett, ugyanakkor orosz és ukrán fellépők is lesznek a fesztiválon - mondta Kádár Tamás, a rendezvény főszervezője a Sziget pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

Mint elhangzott, a pandémia miatti két év kihagyás után visszatérő Szigeten augusztus 10-től 15-ig koncertet ad például Dua Lipa, Justin Bieber, az Arctic Monkeys, a Tame Impala, Calvin Harris és a Kings of Leon. Számos programhelyszín más helyen várja a látogatókat, és lesznek újak is.

A szervezők elmondták, hogy 52 országból érkeznek fellépők, és mintegy ezer program lesz. Marad a Sziget zöldügyi elkötelezettsége, változik a magyar zenei kínálat koncepciója, ismét gazdag a nem zenei programok kínálata, a jövőt pedig a fővárossal kötött 5+5 éves megállapodás biztosítja.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×