eur:
393.55
usd:
367.03
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
Újlaki Dénes (alul) Misu és Pálmai Anna (fent) Mica szerepében Ion Luca Caragiale Farsang című színművének próbáján a budapesti Katona József Színházban 2012. november 14-én. A darabot 2012. november 17-én mutatják be Gothár Péter rendezésében.
Nyitókép: MTI/Kallos Bea

A rák után a koronavírussal küzd Újlaki Dénes

Három oltás után lett beteg, de a humorát és életszeretetét továbbra sem veszítette el.

A Jászai Mari-díjas, érdemes művésznek különösen vigyáznia kell magára. 2015-ben rákot diagnosztizáltak nála, s úgy tűnt, már túl van a súlyos betegségen, ám az két év múlva kiújult. Azt mondja, most jól van, tünetmentes, viszonylag nyugodtabb, egészségesebb időszakát éli, de pillanatnyilag épp Covid-fertőzött.

"Lázasan fekszem itthon, és úgy érzem, mintha a bordáimat egy fogóval összeroppantották volna, a tüdőm pedig folyamatosan jelzi, hogy olyan terhelést kap, mintha épp maratont futnék. Egyszerűbben fogalmazva, covidos vagyok, elkaptam ezt az átkozott vírust a harmadik oltás után is" - írta le állapotát a Blikknek.

Ujlaki Dénes a hatodik feleségével él már-már mesebeli harmóniában, és nagyon jó a kapcsolata korábbi kapcsolatából született lányával és fiával is.

(A nyitóképen: Újlaki Dénes Misu és Pálmai Anna – Újlaki vállán – Mica szerepében Ion Luca Caragiale Farsang című színművének próbáján a budapesti Katona József Színházban 2012. november 14-én. )

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×