eur:
393.75
usd:
365.13
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
UNSPECIFIED - circa 1965: (AUSTRALIA OUT) Photo of Phil Everly and Don Everly of American music duo The Everly Brothers posed circa 1965. (Photo by GAB Archive/Redferns)
Nyitókép: GAB Archive/Redferns

Everly Brothers: meghalt a Bye, Bye, Love-ot éneklő idősebb testvér is

Elhunyt Don Everly, az Everly Brothers együttes legendás amerikai énekese. A zenész 84 éves volt.

Az Everly Brothers olyan slágerekkel hódította meg a világot, mint a Bye, Bye, Love, a Wake Up, Little Susie és az All I Have To Do Is Dream. Don öcse, Phil Everly, a duó másik tagja már 2014-ben, 74 éves korában elhunyt.

Az Everly Brothers nagy hatással volt olyan kortárs együttesekre, mint a Beatles, a Beach Boys vagy a Simon & Garfunkel.

A Simon & Gartunkel által is játszott Wake up, little Suzie:

Az Everly fivérek szülei is sikeres countryzenészek voltak. Az Everly Brothers legnagyobb slágerei az 1950-es és 1960-as években születtek, később a duó szétvált és csak tíz év szünet után, 1983-ban lépett ismét együtt színpadra.

Az újraegyesülésük koncertje a Royal Albert Hallból:

Az Everly Brothers bekerült a Rock and Roll hírességek Csarnokába, és a Country Hírességek Csarnokába is.

Bye, Bye, Love:

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×