INFORÁDIÓ
2021. március 2. kedd
Lujza

debrecen

csokonai színház

koronavírus

Koronavírus a debreceni Csokonai Színházban

Koronavírus a debreceni Csokonai Színházban

Infostart / MTI

Elmarad Az öreg hölgy látogatása című darab szeptember 11-re meghirdetett bemutatója.

A Csokonai Színház honlapján közölte, hogy a társulat minden elővigyázatossága ellenére Az öreg hölgy látogatása 2020. szeptember 11-re meghirdetett bemutatója elmarad. A szeptember 5-i Bánk bán-premier egyik közreműködőjének PCR-tesztje a csütörtökön pozitív lett, amiről az érintett haladéktalanul tájékoztatta a Csokonai Színház vezetését.

Mivel a két produkció stábja mind műszaki, mind művészeti területen több ponton egyezik, így a Csokonai Színház a járványügyi hatóságok iránymutatásával összhangban Az öreg hölgy látogatása hétvégi előadásainak lemondása, illetve a próbafolyamatok megszakítása mellett döntött.

A Csokonai Színház nézői türelmét kéri: a járványügyi hatóságok részletes tájékoztatását követően azonnal jelezni fogja a színházi műsor változását, illetve az elmaradt előadások pótlását.

A debreceni színház odaadóan készült Az öreg hölgy látogatása előadásokra, amelyek az utolsók lettek volna a felújítás előtt álló történelmi épületben. A társulat egészségének védelme érdekében azonban az eredetileg 2020 márciusára tervezett bemutató újabb elhalasztása mellett döntött a teátrum vezetése. A társulat nagyon elkötelezett volt a bemutató megtartása mellett, a karanténidőszakban például a Zoomon keresztül folytatta Az öreg hölgy látogatása próbáit.

A darab főbb szerepeiben, egyelőre bizonytalan időpontban, Kubik Annát, Varga Klárit, Herczeg Tamást és Bakota Árpádot láthatja majd a közönség.

Nyitókép: Csokonai Színház
A címlapról ajánljuk

Nem minden szám romlik

Valamivel 4000 fölött a vasárnap talált koronavírusosok, de 15 ezer fölött a halottak száma....
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018