eur:
395.11
usd:
364.27
bux:
65634.8
2024. március 19. kedd Bánk, József
Budapest, 2016. április 6. Törőcsik Mari, a Nemzet Színésze és a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, kétszeres Kossuth-, kétszeres Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színművésznő, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban a február 25-én elhunyt Psota Irén, a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, kétszeres Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművésznő, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja szerepeit idézték meg. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Nyitókép: Zih Zsolt

Nem akármire készül Töröcsik Mari

A Vas megyei Velemben lábadozó Kossuth Nagydíjas legendás színésznő, a Nemzet Színésze meggyógyult, és olyannyira tettre kész, hogy már is játszani van kedve.

Az ország Törőcsik Marija az elmúlt időszakban sokáig küzdött a betegségekkel. A koronavírus-járvány idején a családja nem is engedett senkit a közelébe az ápoló személyzeten kívül. A legyengült szervezetét vitaminokkal erősítették fel, ami annyira jól sikerült, hogy legszívesebben máris a színpadra állna – írja az Indirekt.hu.

„Egyelőre még nem engedi az orvos, hogy színpadra álljak, de egyre jobb lesz az egészségi állapotom. Készülök vissza a Nemzeti Színház színpadára. Még nem lépek ki a házból a vírus miatt, de valóban sokkal jobban vagyok. […] Visszatért belém az életerő” – nyilatkozta a HOT!-nak Törőcsik Mari.

Bodrogi Gyula is hasonlóan jó hírekről tudott beszámolni, miután telefonon beszélt színésznőről. „Nemrég beszéltem vele, mintha új erőre kapott volna. Kiegyensúlyozott és összeszedett volt, minden egyes szavát lehetett érteni. Nagy boldogság számomra, hogy ismét jól van Mari” – fogalmazott a Nemzet Színésze.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
Mégis hozott egy meglepetést az orosz elnökválasztás?

Mégis hozott egy meglepetést az orosz elnökválasztás?

A 2024-es orosz elnökválasztáson nem történt semmi váratlan, így még az sem meglepő, hogy Vlagyimir Putyin a poszt-szovjet Oroszország legnagyobb választási győzelmét tudhatja magáénak. De a borítékolható eredmény ellenére mit mutatnak a Google számai, mennyire foglalkoztatta Oroszországot és Ukrajnát, valamint a világ többi részét az orosz elnökválasztás, már ami a Google-kereséseket illeti? A Google Trends számaiból kiderült: aránylag nem Oroszországban volt legnagyobb az érdeklődés, azonban nem teljesen váratlan, melyik ország emelkedett ki leginkább.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×