eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Baán László, a Szépművészeti Múzeum főigazgatója Peter Paul Rubens A jóslat kinyilatkoztatása a Decius Mus-sorozatból című festménye előtt a Rubens, Van Dyck és a flamand festészet fénykora című kiállítás sajtóbemutatóján a budapesti Szépművészeti Múzeumban 2019. október 28-án. A tárlat február 16-ig látogatható.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Hosszított nyitva tartásban látogatható a Rubens-tárlat

Több mint százezer látogatót vonzott a Szépművészeti Múzeum Rubens, van Dyck és a flamand festészet fénykora című kiállítása, amely a nagy érdeklődésre való tekintettel a hét minden napján, hétfőn is látogatható.

A február közepéig látogatható kiállítás utolsó három hétvégéjén - péntektől vasárnapig, január 31-től kezdődően - este nyolc óráig áll nyitva a múzeum.

Mint írják, a csaknem 120 művet bemutató tárlatot október végi megnyitása óta már több mint százezren látták. A kiállításra mintegy negyven nagy közgyűjteményből, többek között

a párizsi Louvre-ból, a szentpétervári Ermitázsból, a madridi Pradóból, a washingtoni és a londoni National Galleryből érkeztek műtárgyak.

A kiállításon Rubens harminc és van Dyck csaknem húsz remekműve mellett más flamand mesterek alkotásait is megtekinthetik a látogatók.

A tárlaton helyet kapott van Dyck alkotása, Stuart Mária Henrietta hercegnő esküvői portréja is, amelyet 2018 végén a londoni Christie's aukcióján vásárolt meg a Szépművészeti Múzeum.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×