eur:
394.22
usd:
368.87
bux:
65664.79
2024. április 23. kedd Béla

Váratlan fordulat a jegypénztárban

Vetítésének hetedik hétvégéjén újra az élre került az észak-amerikai kasszasikerlistán a Jumanji - Vár a dzsungel.

A fantasy-akciókomédia 11 millió dolláros becsült jegybevételre tett szert az egyesült államokbeli és a kanadai mozikban, ami éppen elég ahhoz, hogy maga mögé utasítsa Az útvesztő: Halálkúra tinitrilógia befejező részét, amely második hétvégéjén már csak 10,2 millió dolláros bevételt produkált.

A Jumanji az előző hétvégén lett trónfosztott, amikor Az útvesztő: Halálkúra a vártnál jobb, 23,5 millió dolláros jegybevétellel nyitott. A Jumanji összbevétele december óta elérte a 352 millió dollárt.

A hétvége egyetlen jelentős premierfilmje, a Szellemek háza című, valós eseményeken alapuló ausztrál-amerikai horror Helen Mirrennel, mint a Winchester-vagyon örökösével a főszerepben 9,3 millió dollárral harmadik helyezettként indított.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Jön a költségvetési hiány miatti uniós felkérdezés, Magyarország ellen is eljárás indulhat

Jön a költségvetési hiány miatti uniós felkérdezés, Magyarország ellen is eljárás indulhat

Az Európai Parlament jóváhagyta az uniós költségvetési szabályok frissítését, amelynek célja, hogy azok világosabbá, beruházásbarátabbá és az egyes országok helyzetéhez jobban igazodóvá váljanak. Az új szabályok középpontjában a kormányok beruházási képességének védelme, a hitelesség biztosítása a hiány- és adósságcsökkentési mechanizmusok révén, nagyobb mozgástér biztosítása, valamint a párbeszéd és a felelősségvállalás javítása áll. A stabilitási és növekedési paktum reformja miatt már idén elindulhat a túlzottdeficit-eljárás.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×