eur:
395.03
usd:
365.46
bux:
65440.33
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Újabb sztárzenész fejezi be

Elton John után egy másik zenészlegenda, Paul Simon is bejelentette búcsúturnéját.

A 76 éves zenész a közösségi médiában tudatta hétfőn, hogy májusban a kanadai Vancouverben kezdődő és július 15-én Londonban záruló turnéja lesz az utolsó. A Homeward Bound - The Farewell Tour elnevezésű turné koncertjeire február 8-tól kezdik meg a jegyek árusítását.

A 12-szeres Grammy-díjas amerikai énekes és dalszövegíró azzal indokolta a színpadtól való visszavonulást, hogy a sok utazás és a családjától való gyakori távollét kimerítő számára, és "elveszi a zenélés örömét". Hozzájárult döntéséhez vezető gitárosa, Vincent N'Guini halála is.

Paul Simon - az egykori Simon & Garfunkel duó tagja - közölte, hogy utolsó turnéja után már csak alkalmanként vállal fellépést.

A magyar zsidó családban az Egyesült Államokban született zenész tagja a Dalszerző Hírességek Csarnokának, és mind a Simon & Garfunkel duó tagjaként, mind szólózenészként bekerült a Rock & Roll Hírességek Csarnokába is.

A múlt hónap végén a 70 éves Elton John jelentette be, hogy 2021-ben befejeződő hároméves turnéja, a Farewell Yellow Brick Road lesz az utolsó, mert a családjának akarja szentelni magát.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×