eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Marton László egyesével hódította vissza a vígszínházi bérleteseket

A Vígszínház évente több mint 360 ezer embert ér el, ezért is különösen fontosak a bérletes nézők a teátrum számára. Erről Marton László, a Vígszínház főrendezője beszélt az InfoRádió Aréna című műsorában. A teljes beszélgetést péntek este 6 órától hallgathatják meg az Inforádió Aréna című műsorában.

Marton László kijelentette, nagyon szereti és tiszteli a Vígszínház bérletes nézőit.

„Vannak olyan bérlők, akiknek száz éve van bérletük a Vígszínházba,

tehát a családban a bérletet is átadják az utódoknak. Egy igazi budapesti polgárnak kell is legyen bérlete a Vígszínházba.”

A Vígszínház főrendezője igazgatóként személyes levélben kérdezte meg az okot attól a bérlőtől, aki nem akarta meghosszabbítani a bérletét.

„A sokféle válasz között a leginkább lehangoló az volt, amikor valaki azt írta, nem engedheti meg magának, ilyenkor igyekeztünk olcsóbban adni, hogy ne veszítsük el. Volt olyan is, aki azt írta, csalódott a színházban, azaz bennem, a színházigazgatóban, aki mindenért felelős volt az igazgatóban. Ekkor visszaírtam és kértem, adjon még egy esélyt.

Nagyon magas százalékban sikerült is ezeket a bérlőket visszahódítani.”

Marton László kiemelte, a bérlők azért fontosak, mert egyrészt előre kifizetik a bérletek árát, másrészt látják az összes előadását látják, ezáltal folyamatos dialógus van a színházzal.

„Jean Vilar, aki a Théatre National Populaire-t alapította Franciaországban mondta a bérletről, hogy az egy folyamatos beszélgetés a nézőkkel. Nem egy hatást adunk, hanem mindazt, amit szeretnénk a színházzal csinálni, mi az az üzenet, amit szeretnénk átadni a nézőknek. Ez a Vígszínház esetében azért is fontos, mert egy ilyen nagy nézőterű színház, tavaly 360 ezer fölött volt a nézőszáma, nagy tömegekre tud jelentős kulturális hatást gyakorolni” - hangsúlyozta a Vígszínház főrendezője.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Még bő 50 napig szerezhetnek indulási jogot az úszók a párizsi olimpiára. Sós Csaba szövetségi kapitány több számban is nagy csatát vár a lehetséges magyar indulók között, ugyanis számonként és nemzetenként legfeljebb ketten indulhatnak az olimpián. Arról is beszélt, hogy a 15 éves Jackl Vivien nemzetközi szintű klasszis lesz a következő időszakban.

Lehet, hogy most a britek átléptek egy határt

Kijev nyugati szövetségesei eddig megtiltották az ukrán erőknek, hogy a nyugatról szállított fegyvereket Oroszországon belüli helyszínek ellen használják
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Rég nem láttunk ekkora többlethalálozást Magyarországon

Rég nem láttunk ekkora többlethalálozást Magyarországon

Rendszeresen monitorozza az általános többlethalálozás alakulását idehaza a Semmelweis Egyetem Epidemiológiai és Survaillance Központja. A napokban megjelent gyorselemzésükben a járványügyi szakemberek kiemelték: 2023 utolsó heteiben 7% többlethalálozás volt megfigyelhető a 2014-2019-es (vagyis Covid-járvány előtti) évek azonos időszakához képest. Az idősek esetében sajnos ebből a szempontból még súlyosabb volt a tavaly év vége.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×