eur:
393.77
usd:
365.46
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Király Viktor úton a világhír felé

Király Viktor bejutott az amerikai The Voice élő adásába.

Magyar idő szerint kedd hajnalban rendezték meg a The Voice újabb fordulóját az Egyesült Államokban. Egy boksz ringhez hasonló emelvényen zajlott a párbaj és nem kevesebb volt a tét, mint hogy ki jut be a The Voice élő műsorába.

Király Viktornak a műsor előző megmérettetésén éppen ellentétes feladata volt, akkor Cassandra Robertsonnal, egy afroamerikai családanyával kellett duót énekelnie. Miközben szívüket-lelküket beleadták a közös felkészülésbe és az előadásban is egymást segítették, addig versenyeztek is. Ekkor a zsűri Király Viktort juttatta tovább. Most viszont egy valódi párbaj következett, a legyőzhetetlennek tetsző Jordan Smith-el.

Smith különös, a magyar énekestől egészen eltérő jelenség. A pulóver, zakó, kihajtott ing, fekete keretes szemüveg, termetes alkat leginkább egy gimnáziumi irodalomtanárra hasonlít, ugyanakkor fiatalabb, mint Király Viktor és a hangja is magasabb tartományokban mozog. Adam Levine, a műsor szabályai szerint Smith és Király mestere a párbaj végén Smithhet választotta és vitte magával az élő adásba, azzal együtt, hogy az összes zsűritag méltatta Király Viktor tehetségét. A műsorban vendégként szereplő Rihannának szintén nagyon tetszett a magyar megasztárgyőztes teljesítménye.

Király Viktor amerikai kalandja azonban nem ért véget Jordan Smith-el a ringben. A zsűri egyetlen női tagja, Gwen Stefani neves amerikai pop-rock-punk énekesnő ugyanis élt egyetlen lehetőségével és elrabolta őt saját csapatába. Így Király Viktor folytathatja útját a világhír felé.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×