eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Múzeumok éjszakája - Az adóhatóság múzeumában a szerencsejátékoké a főszerep

Rulettasztal, pókerterem, szerencsevadászat, nyereménysorsolás, pénzügyőr Big Band - egyebek mellett ezt kínálja a Múzeumok éjszakáján a Pénzügyőr- és Adózástörténeti Múzeum, amelynek gazdája a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.

Idén a szerencsejátékoké a főszerep a NAV-nál a Múzeumok éjszakáján, a humortól a játéktörténelmen át a szenvedélybetegségek természetéig minden szóba kerül a korabeli sorsológépek, kaszinókellékek díszletében - tájékoztatta az adóhatóság az MTI-t.

A különleges éjszaka már délután elkezdődik, a múzeumba az Andrássy úton át a Pénzügyőr Zenekar zenés kíséretében juthatnak el azok, akik már útközben bekapcsolódnak a programba. A gyerekek délután 4 órától este 8-ig találnak maguknak elfoglaltságot. Később kimondottan felnőtteknek szóló előadások és játékok várják a látogatókat.

Mások mellett Fábry Sándor stand-up, Tari Annamária szenvedélybetegségekről szóló és Mérő László A pénz biológiája című előadása színesíti az este és az éjszaka kínálatát. A szerencsések nemcsak élményeket, hanem ajándékokat is nyerhetnek a Pénzügyőr- és Adózástörténeti Múzeumban.

A gyerekeknek és felnőtteknek szóló programhoz, az egyes berendezések bemutatásához, a játéktörténeti előadásokhoz a Szerencsejáték Zrt. nyújtott segítséget a múzeumnak.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×