eur:
389.63
usd:
361.9
bux:
68002.24
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Almási Tamás: Elképesztő kultusza van külföldön Puskás Ferencnek

Puskás Ferenc sosem gondolkozott azon, hogy mi marad számára, ha valakinek pénzt vagy tudást adott - mondta Almási Tamás a nemrég bemutatott, Puskás Ferencről készült dokumentumfilm rendezője az InfoRádió Aréna című műsorában. Hozzátette: a Puskás, Hungary sokaknak visszaadta hitét a sikerben.

Puskás Ferenc egész élete folyamán adott valamit - jelentette ki Almási Tamás filmrendező az InfoRádió Aréna című műsorában. Hozzátette: ez nemcsak a különböző futballtrükkökre igaz, amelyeket senki elől nem titkolt, hanem a pénzre is, ami miatt sokan úgy gondolták, hogy nem tud bánni a pénzzel.

Mint mondta, lenyűgöző az a mítosz, ami körbeveszi Puskás Ferencet külföldön. Madridban, ahol a hatvanas években játszott, még mindig legalább az emberek harmada tudja, ki ő; Athénban pedig, ahol a hetvenes években volt edző, úgy beszélnek róla, mintha még ma is köztük élne - mesélte a Puskás, Hungary című film rendezője.

Megjegyezte: még fiatal, szőke kislányok, középkorú barnák és ősz hajú idősek is, valamint fociutáló férfiak is rajongással beszélnek Puskásról.

A filmet Almási Tamás 10-12 éves kortól mindenkinek ajánlja. Megjegyezte: rengeteg olyan visszajelzést kaptak a nézőktől, hogy pár napra erőt adott nekik a film: annak a tudatát, hogy lehet sikert elérni, érdemes élni és dolgozni.

Hanganyag: Dénes Tamás

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 3. 17:50
×
×
×
×