eur:
389.54
usd:
361.86
bux:
68002.24
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Jön a Star Wars animációs változata

George Lucas Star Wars-legendája újabb állomásához érkezett: az ősszel induló animációs tévésorozatot megelőzve, augusztusban a mozivásznon debütál a Star Wars: The Clone Wars című animációs film.

"Úgy éreztem, sokkal több történet maradt még a tarsolyomban. Alig vártam, hogy néhányat elmondhassak animációs formában" - nyilatkozta George Lucas, a kultuszfilmmé vált Star Wars-sorozat megalkotója.

A The Clone Wars (A klón háború) cselekménye A klónok támadása és A Sith-ek bosszúja című Star Wars játékfilmepizódok között helyezhető el. A sztoriban az ismert szereplőkön, így Anakin Skywalkeren, Obi-Wan Kenobin vagy Amidala hercegnőn kívül új karakterek is megjelennek.

A számítógépes animációval készült televíziós széria darabjai félórásak lesznek. Az ősztől vetített sorozat a 2003 és 2005 között a televízióban sugárzott és az interneten is hozzáférhetővé tett, 25 részt megélt párperces rajzfilm továbbgondolásának nyomán született.

Az új produkció mögött George Lucas filmvállalatán, a LucasFilmen kívül a Warner Bros stúdió és a Turner Broadcasting áll, utóbbi forgalmazza majd a rajzfilmsorozatot a TNT és a Cartoon Network tévécsatornán.

A filmvászonra készült változat bemutatóját augusztus 15-re tűzték ki Amerikában. "Azonnal megéreztük, hogy ez egy fantasztikus mozis esemény lesz" - lelkesedett a Warner egyik illetékese.

Címlapról ajánljuk
Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Anyagi szempontból is fontos az ellenzéki pártoknak, hogy jól szerepeljenek az idei európai parlamenti és önkormányzati választáson, mert azzal növelik az esélyüket arra, hogy 2026-ban, az országgyűlési választáson egy százaléknál jobb eredményt érjenek el, és állami támogatásban részesüljenek. Az InfoRádióban Cservák Csaba alkotmányjogász professzor beszélt arról, hogy az állam mikor és miért támogatja a választáson elinduló pártokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 3. 17:50
×
×
×
×