eur:
394.45
usd:
368.22
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Négy országban 8 magyar film

Milánóban négy, Mexikóvárosban kettő, Bangkokban egy magyar film, Genfben egy magyar sorozat szerepel a különböző rendezvények programjain.

Három alkotó négy műve - Mészáros Márta A temetetlen halott, Gyarmathy Lívia 9. emelet és A mi gólyánk, illetve Böszörményi Zsuzsa Mélyen őrzött titkok című munkája - képviseli Magyarországot a szerdán kezdődő 13. Sguardi Altrove-n, a rendezőnők milánói filmfesztiválján.

Böszörményi Zsuzsa az idén a családi kapcsolatok mibenlétével foglalkozó fesztivál versenyprogramjába kapott meghívást.

Gaál István munkáságát bemutató tíz részes sorozat indult hétfőn a genfi CAC Voltaire filmművészeti központban, közölte a filmunió, emlékeztetve arra, hogy az intézmény korábban Makk Károlynak és Bereményi Gézának rendezett retrospektív vetítéssorozatot.

Közölték azt is, hogy a Bangkokban harmadik alkalommal, ezen a héten megrendezett fesztiválra meghívást kapott Deák Krisztina A miskolci boniésklájd című munkája, míg a mexikóvárosi kortárs filmművészeti szemlén, a kedden kezdődő FICCO-n Mundruczó Kornél Johannáját a versenyprogramban, a Szép napokat az információs programban láthatják az érdeklődők.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×