eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
drone flight test and training
Nyitókép: Huseyin Bostanci/Getty Images

Drámai fogócska az ukrán fronton - videó

Az ukrán hadsereg "Magyar" fedőnevű egyik parancsnokának egysége drónnal vadászik az orosz katonákra.

A közösségi médiában naponta jelennek meg döbbenetes videók, amelyek az úgynevezett FPV drónok akcióiról készültek. Ezek a robotok egy apró kamerával folyamatosan élő képet sugároznak, amit a kezelőjük egy VR-szemüveghez hasonló eszközön keresztül lát. Úgy vezetheti a drónt, mintha maga is vele együtt repülne.

A Magyar-féle egység legutóbbi videója egy szó szerint halálos fogócskát örökített meg. Orosz katonák kétségbeesetten próbálnak menekülni egy ukrán drón elől, amely hol az egyiküket, hol a másikukat támadja, majd lecsap.

A felvételt ezen a ponton megállította a robbanás, amely a robot becsapódásakor történt. Az orosz katonát a közvetlen közelében bekövetkezett detonáció vagy azonnal megölte, vagy olyan súlyosan megsebesítette, amit valószínűleg nem élhetett túl. Magyar madarai újabb áldozatot szedtek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×