eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: Pixabay

Meghalt a világ talán legromantikusabb filmjének főszereplője

Elhunyt Ryan O'Neil. Az amerikai színész 82 éves volt.

A színész haláláról a fia számolt be a közösségi oldalán. Patrick O'Neil a következőt írta Instagram-oldalára: „Apám békésen hunyt el, szerető családja mellette volt, akik támogatták őt” - írta meg a BBC. alapján a Blikk.

A lap emlékezetet arra, hogy miközben a családja nem közölte a halál okát, de O'Nealnél 2001-ben leukémiát, majd 2012-ben pedig prosztatarákot állapítottak meg.

1970-ben készült az a dráma, amely világhírűvé tette. A Love Story igazi kasszasiker volt annak idején. Az Amerikai Filmintézet a filmet beválasztotta minden idők 10 legromantikusabb alkotása közé. O'Neilt ekkor Oscar-díjra és Golden Globe-díjra jelölték.

A film betétdallamára magyar változat is készült.

Címlapról ajánljuk
Különleges kéktúrás kiállítása nyílt Burger Barnának

Különleges kéktúrás kiállítása nyílt Burger Barnának

Október 31-ig tekinthető meg a Magyar Természettudományi Múzeumban a Kékvándor című kiállítás, amely a 2017-ben elhunyt Burger Barna fotográfus kéktúrás fotóit mutatja be. A tárlat kurátora, Csizek Gabriella az InfoRádióban elmondta: összesen tizenkét tájegységen keresztül ismerhetjük meg az Országos Kéktúra teljes útvonalát, miközben a fotóművész egyedi látásmódjának köszönhetően a ráismerés szépségével tárulnak elénk gyöngyőrű tájak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×