eur:
393.86
usd:
363.64
bux:
66169.03
2024. március 1. péntek Albin
Nyitókép: Pixabay

Meghalt a világ talán legromantikusabb filmjének főszereplője

Elhunyt Ryan O'Neil. Az amerikai színész 82 éves volt.

A színész haláláról a fia számolt be a közösségi oldalán. Patrick O'Neil a következőt írta Instagram-oldalára: „Apám békésen hunyt el, szerető családja mellette volt, akik támogatták őt” - írta meg a BBC. alapján a Blikk.

A lap emlékezetet arra, hogy miközben a családja nem közölte a halál okát, de O'Nealnél 2001-ben leukémiát, majd 2012-ben pedig prosztatarákot állapítottak meg.

1970-ben készült az a dráma, amely világhírűvé tette. A Love Story igazi kasszasiker volt annak idején. Az Amerikai Filmintézet a filmet beválasztotta minden idők 10 legromantikusabb alkotása közé. O'Neilt ekkor Oscar-díjra és Golden Globe-díjra jelölték.

A film betétdallamára magyar változat is készült.

Címlapról ajánljuk
Baán László: nagyon-nagyon meggyőző Demeter Szilárd érvelése
Aréna

Baán László: nagyon-nagyon meggyőző Demeter Szilárd érvelése

Az integrációnak lehetnek előnyei – így kommentálta a Széchényi Ferenc Közgyűjteményi Központ létrejöttét az InfoRádió Aréna című műsorában Baán László. A Szépművészeti Múzeum főigazgatója azt mondta, az új kulturális holdingon belül az egyes intézmények megtartják az önállóságukat, de a központ – ami minisztériumi hatásköröket vesz át – számos téren összhangot teremt majd köztük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.01. péntek, 18:00
Kandrács Csaba
a Magyar Nemzeti Bank alelnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×