eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Electric Vehicle is changing in street.
Nyitókép: nrqemi/Getty Images

Csődbe ment egy elektromosautó-gyár

Csődeljárást kezdeményezett a kínai WM Motors egy sangahji bíróságon - az információ a kínai nemzeti csődinformációs platformon megjelent közleményéből derült ki.

Csődeljárást kezdeményzett a kínai WM Motors egy sanghaji bíróságon - derült ki a vállalati csődökkel foglalkozó állami platformról. Az elektromosautó-gyártó 2015 óta volt a piacon.

A Portfolio elemzője szerint a cég kudarca jól mutatja a kisebb szereplők esetében megfigyelhető,

gyors fellendülést követő gyors hanyatlás jelenségét.

A portál szerint számos hasonló profilú vállalkozás igyekszik helytállni az elektromos járművek kíméletlen kínai piacán. Szeptemberig még úgy volt, hogy a WM Motors-t felvásárolja a hongkongi tőzsdén is jegyzett Apollo Future Mobility Group 2,02 milliárd dollárért, ám elállt a vételtől, többek között a piaci hangulat változékonyságára hivatkozva.

Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 20:28
×
×
×
×