eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: Pexels.com

Rejtélyes halált halt Vlagyimir Putyin szövetségesének lánya

Holtan találták moszkvai lakásában a korábbi regionális kormányzó, a néhai Vaszilij Bocskarev lányát, a 44 éves Natalia Bocskarevet. A nő már a halála előtti napon rosszul érezte magát.

A The Sun információi szerint a rendőrséget a ház portása riasztotta, miután jó ideje nem tapasztalt mozgást Natalia Bocskarev lakása körül. A rendőrök a helyszínre érve betörték a lakás bejárati ajtaját, ahol megtalálták a nő holttestét – szemlézi az Index.

A jelentések szerint a hatóságok nem találtak erőszakos halálra utaló jeleket. A rendőrök információi szerint a nő korábban szívproblémákkal küzdött.

Natalia apja, Vaszilij Bocskarev 1998 és 2015 között kormányozta az orosz Penzai területet. Hivatali távozása után egy évvel halt meg tüdőrákban. Vaszilij Bocskarev Vlagyimir Putyin Egységes Oroszország pártját képviselte.

A férfi fafeldolgozó és sütőipari vállalkozást vezetett, amit halála után lánya vett át. Natalia két évvel ezelőtt az orosz lapok címlapjára került, miután átverés áldozata lett. Sajtóinformációk szerint a nő egy vagyont fizetett egy jósnőnek, hogy távolítsa el a rajta ülő „átkot”.

Címlapról ajánljuk
A fejlett országokban trend lett az otthoni munkavégzés, idehaza más a helyzet

A fejlett országokban trend lett az otthoni munkavégzés, idehaza más a helyzet

Az Európai Unióban a foglalkoztatottak 22,5 százaléka, míg Magyarországon 10,6 százalék dolgozott otthonról 2022-ben – derült ki az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány elemzéséből. A tanulmány szerzője, Erdélyi Dóra az InfoRádióban elmondta: minél fejlettebb egy ország, annál inkább jellemzőbb a home office gyakorlata.

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 17:33
×
×
×
×