eur:
393.73
usd:
367.86
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György
Nyitókép: Wikipédia/A.Savin

Videón, ahogy múzeumokat ürítenek ki Moszkvában

A Vörös tér környékét kordonokkal zárták le, a Kreml körzetét kiürítették.

A BBC azt írta, Moszkvában evakuálták a Kreml közelében található múzeumokat.

Az elmúlt órákban az Állami Tretyjakov Galéria, a Puskin Múzeum és a GES-2 Művelődési Ház kiürítéséről érkeztek jelentések, de az orosz fővárosban kiürítették a Mega Belaya Dácsa bevásárlóközpontot és a Kvartal bevásárlóközpontot is.

Moszkvában, valamint Moszkva és Voronyezs megyében terrorizmusellenes műveleti állapotot hirdettek ki. A fővárosban a lakosságot a városban maradásra kérték, mert annak határain túl katonai műveletek zajlanak. Egyelőre lövészárkok ásását lehet látni és az M4-es autópályán, amelyen a Wagner-konvoj közeledik, lőállásokat foglalnak el az orosz biztonsági erők.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×