eur:
388.83
usd:
361.77
bux:
68587.16
2024. május 8. szerda Mihály
Eva Rezesovát, a 2012. augusztus 21-én hajnalban az M3-as autópályán történt, négy halálos áldozatot követelő közlekedési baleset okozása miatt elítélt szlovák nőt vezetik el a Budapest Környéki Törvényszék épületéből büntetőperének tárgyalása után 2013. november 22-én. Eva Rezesovát hat év fogházbüntetésre ítélte első fokon, nem jogerősen a Gödöllői Járásbíróság.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Mentő vitte el Eva Rezesovát – gyógyszerre ihatott

A szlovák milliomosnő két házaspár halálát okozta 2012-ben az M3-ason. Kilenc évre ítélték, de csak hat évet kellett leülnie a jó magaviselete miatt.

Eszméletlenül vitték kórházba a mentők Eva Rezesovát Kassán, aki 2012-ben két középkorú házaspár halálát okozta az M3-ason.

A Plus Jeden Den nevű szlovák lap információi szerint azért vitték kórházba a dúsgazdag család tagját, mert bevett néhány tablettát és alkoholt ivott rá – írja a 24.hu. Rezesovát állítólag telefonon próbálta elérni az anyja, miután arra panaszkodott, hogy belefáradt az életbe, ám nem érte el, ezért pánikba esett.

A mentősök érkeztek ki először a házhoz, de senki nem nyitott nekik az ajtót, és a tűzoltók segítségével sikerült csak bejutniuk. Rezesovát kórházba vitték, de a lap információi szerint néhány nappal később a saját kérésére kiengedték. Azt is írta a szlovák lap, hogy a nő gyógyszereket vett be, majd alkoholt ivott rá. A család nem kommentálta a lap értesüléseit.

A kassai rendőrségi szóvivő az esettel kapcsolatban azt közölte, hogy azért érkeztek a mentők december 14-én a kassai lakáshoz, mert a bejelentő nem tudta felvenni az ott lakó személlyel a kapcsolatot. Miután nem volt szükség rendőri beavatkozásra vagy segítségre, a rendőrség nem indított eljárást az ügyben.

Eva Rezesová 2012-ben ittasan az M3-ason nagy sebességgel belehajtott egy Fiat Puntóba, amelyben két középkorú házaspár ült. A balesetben mind a négyen meghaltak. Rezesovát kilenc évre ítélték el, de a jó magaviselete miatt a büntetése kétharmadának letöltése után feltételesen hat év után szabadlábra helyezték.

Címlapról ajánljuk
Már palesztinbarát sátortábor van Bécs leghíresebb egyetemén is

Már palesztinbarát sátortábor van Bécs leghíresebb egyetemén is

Aktivisták palesztinbarát tiltakozó tábort létesítettek Európa egyik legrégebbi egyetemének udvarán. A mintát az amerikai egyetemek tiltakozói jelentették. A rendőrség kivonult a helyszínre, de nem tiltotta be a tüntetést. A hasonló megmozdulások számos ország egyetemein immár szinte mindennapossá váltak.

Érkezik a kínai elnök, szerdától óriási lezárások jönnek a fővárosban – itt vannak a részletek

Mutatjuk, melyik fővárosi útvonalakon mikor kell jelentős korlátozásra számítani.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×