eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
III. Károly brit király a Nemzetközösség főbiztosainak adott fogadáson a londoni királyi rezidencián, a Buckingham-palotában 2022. szeptember 11-én. Károly édesanyja, II. Erzsébet királynő három nappal korábban, 96 éves korában, uralkodásának 71. évében elhunyt, azóta ő az új uralkodó.
Nyitókép: MTI/AP/PA pool/Victoria Jones

Megint tojással dobták meg Károly királyt

Egy hónapon belül másodszor történik meg ez vele nyilvános megjelenésen: ezúttal legalább nem találták el.

III. Károly Lutonba látogatott el és tett sétát az utcán, amikor egy férfi tojást dobott az irányába: a húszas éveiben járó férfit letartóztatták.

A királyt a Sky News cikke szerint a biztonsági személyzet átmenetileg távol tartotta a városháza előtti tömegtől, de később a város egy másik részére vitték, ahol további alattvalóival találkozott.

Novemberben Yorkban dobta meg egy másik férfi tojással az uralkodót, azt az elkövetőt is letartóztatták.

A lutoni látogatás kezdetén a király találkozott a Brit Királyi Légió, a Ghána Társaság, a Luton Town futballakadémia, a veteránok és a kadétok képviselőivel. Később találkozott a lutoni szikh konyha önkénteseivel, valamint meglátogatott egy szikh templomot is, ahol rámai fejkendőben hajolt meg a szikh szent könyv, a Guru Granth Sahib előtt.

Mindezen túl a várost repterével összekötő vasútvonalon is közlekedett.

A királyi család Harry herceg és Meghan hercegné dokumentumfilmjének csütörtöki premierje előtt az érdeklődés középpontjában áll: a film első előzetesében Harry arról beszélt, hogy piszkos játékot űztek velük és hogy a királyi családba beházasodó nők szenvednek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 21:41
×
×
×
×