eur:
368.64
usd:
344.58
bux:
48800.45
2023. június 7. szerda Róbert
London, 2016. szeptember 20.2014. május 8-án Londonban készített kép Angelina Jolie amerikai színésznőről és élettársáról, későbbi férjéről, Brad Pitt amerikai színészről. A színésznő ügyvédje, Robert Offer 2016. szeptember 20-án bejelentette, hogy Jolie válókeresetet adott be Pitt ellen. (MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga) *** Local Caption *** 51357202
Nyitókép: MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga

Orosz oligarchának adta el Brad Pitt-tel közös borászata felét Angelina Jolie, exférje perre megy

Dokumentumok tanúsága szerint szándékos károkozás céljából adta tovább oligarchának tulajdonrészét a színésznő.

A Brad Pitt által az évek alatt "gondosan felépített" borbirodalmat "ellenséges" erők vették át, rákényszerítve a színészt arra, hogy "mérgező kapcsolatokkal és szándékokkal teli idegennel" kelljen együttműködnie a borászat működtetése során, olvasható a dokumentumokban.

Hollywood egykori álompárja 2008-ban vásárolt részesedést közel egymilliárd forint értékben a szőlészetből és lakóházból álló francia Miraval komplexumban. 2014-ben esküvőjüket is ott tartották, Pitt ügyvédei szerint a színész gondoksága alatt a borászat több millió dolláros sikertörténetté vált. Állításuk szerint ehhez a sikerhez Jolie semmit sem tett hozzá, írja a Sky News.

Angelina Jolie saját részesedését az iratok szerint egy luxemburgi székhelyű szeszgyártónak adta el, mely Jurif Sefler orosz oligarcha birtokol. A tranzakcióról Pittnek nem volt tudomása. Csak 2021-ben avatta be Jolie az exférjét, úgy fogalmazva, nehéz szívvel hozott meg egy kemény döntést.

Pitt ügyvédei szerint az eladással szándékosan okozott kárt Brad Pittnek.

"Jolie tudta és szándékában állt, hogy Sefler és társai megpróbálják majd ellenőrzésük alá venni a Pitt által felépített üzletet, elértéktelenítve a Miravalba történő befektetést"

– fogalmaztak, hozzátéve, hogy Sefler kétes társulásokkal és gyilkos üzleti taktikával szerzett hírnevet, részvétele a birtok üzemeltetésében a Pitt által gondosan felépített márka hírnevét rontja.

"Mindez Jolie jogellenes és jogtalan magatartásának közvetlen következménye. A felek megállapodását megszegve Jolie arra törekedett, hogy Pittet egy idegennel, és ami még rosszabb, egy mérgező társulásokkal és szándékokkal rendelkező idegennel való partnerségre kényszerítse" - fogalmaztak a színész ügyvédei, akik esküdtszéki tárgyalást szorgalmaznak.

Angelina Jolie 2016-ban adta be a válóperes papírokat Pitt-tel való házassága felbontására. Hat gyermekük van, akik közül hármat örökbe fogadtak, három pedig vér szerinti.

Címlapról ajánljuk
Úristen! Legalább 12 ezerszer

Úristen! Legalább 12 ezerszer

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság legfrissebb kutatása a magyar rádiók zenei repertoárját és a zenei toplistákat vizsgálta a médiaszolgáltatók adatai alapján.

Új részletek a háború vitatott szabotázsakciójáról

A Fehér Ház már hónapokkal az Északi Áramlat gázvezetékek felrobbantása előtt tudott egy készülő szabotázsról. A tippet, hogy közvetlenül az ukrán főparancsnoknak jelentő ukrán katonák terveztek támadást, egy európai titkosszolgálat adta a CIA-nek.
Nincs augusztus Corvin (Palace) nélkül

Nincs augusztus Corvin (Palace) nélkül

Corvin Palace néven nyit meg augusztus végén a felújított Corvin Áruház a budapesti Blaha Lujza téren, az eredeti állapotban helyreállított homlokzatot takaró háló kedden ünnepélyes keretek között került le az épületről.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×