eur:
394.25
usd:
365
bux:
65619.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Újabb fenyegetést intézett Párizs ellen az Iszlám Állam

Egy héttel a párizsi terrorcselekmények után újabb támadásokkal fenyegette meg a francia fővárost az Iszlám Állam nevű terrorszervezet a Twitteren és a szervezethez kötődő honlapokon megjelentetett videoüzenetében - közölte a La Libre Belgique című belga napilap saját honlapján szombaton.

A felvétel szerint a várható merényletek még a 2001. szeptember 11-i amerikai támadásoknál is sokkal rosszabbak lesznek.

A pénteken közzétett hatperces videóban - amelynek a "Párizs romokban" címet adták - többek között az összeomlott Eiffel-torony látható. Ezt a jelenetet egyébként a "G. I. Joe: a Kobra árnyéka" című 2009-es filmből vették át. Emellett a videó a francia csapatok szíriai bombázásainak, no meg az egy héttel ezelőtti párizsi terrorakcióknak a képsorait is felidézi.

A videó legvégén megjelenő két férfi szóban is megerősíti a fenyegetést, majd hangsúlyozzák, hogy Francois Hollande köztársasági elnök többé nem érezheti magát biztonságban saját hazájában sem.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Hatalmas logisztikai csarnokot épít Debrecen mellett egy belga-magyar fejlesztő

Hatalmas logisztikai csarnokot épít Debrecen mellett egy belga-magyar fejlesztő

A belga-magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező Weerts Logistics Park (WLP) HUR One Kft. közel 55 000 négyzetméter alapterületű logisztikai csarnokot épít Debrecen szomszédságában, Ebesen. A WLP az első külföldi érdekeltséggel is rendelkező beruházó, amelyik előre, megrendelésállománnyal még nem rendelkező, spekulatív módon fejleszt a Hajdú-Bihar vármegyei székhely térségében.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×