eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Visszafogottabb mozipremier a párizsi merénylet után

A tervezettnél jóval visszafogottabb lesz Az éhezők viadala-sorozat új részének Los Angeles-i premierje és az amerikai CBS csatorna is megváltoztatta hétfő esti műsorát a Franciaországot ért terrortámadás nyomán.

A Lionsgate stúdió vasárnapi közlése szerint a párizsi eseményekre tekintettel a tervezettnél sokkal kisebb fényűzés fogja kísérni Az éhezők viadala: A kiválasztott - 2. című mozi keddi premierjét, amelynek menetrendjéből törölték az interjúkat is. A széria soron következő része csütörtökön érkezik a magyar mozikba.

Az amerikai CBS tévécsatorna két, főműsoridőben sugárzott szériájának soron következő epizódját is kicserélte a történtekre való tekintettel. A Supergirl című sorozat új része ugyanis egy bombatámadásról szólt volna, így ahelyett egy korai hálaadási epizód kerül adásba hétfő este.

Az NCIS: Los Angeles című sorozat tervezett epizódja helyett, amely az Iszlám Államhoz csatlakozó fiatal nőkről szól, olyan részt sugároznak, amelyben egy eltűnt asszony áll a középpontban.

A Natalie Portman főszereplésével készült Jane Got a Gun című filmnek és Steven Spielberg Bridge of Spies című filmjének párizsi premierje elmaradt a francia fővárost ért merényletek miatt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 20:28
×
×
×
×