eur:
395.68
usd:
366.59
bux:
65688.77
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Turnéra indul a felújított Jézus Krisztus Szupersztár

Turnéra indul júniusban az Egyesült Államokban Andrew Lloyd Webber 1971-ben debütált Jézus Krisztus Szupersztár című rockmusicaljének felújítása.

A szervezők közlése szerint a Jézus utolsó napjait felidéző előadást 54 város arénáiban tűzik műsorra. Az első előadást New Orleansban rendezik meg június 9-én.

Webber elmondta, hogy sokkal alkalmasabbnak tartja a koncertarénákat a mű előadására, mint a színházakat. "A Jézus Krisztus Szupersztár mindig is rockshow volt" - jelentette ki a Grammy-díjas brit zeneszerző.

A címszerepet alakító Ben Foster arról beszélt, hogy számára "az amerikai turné egy valóra vált álom". A további szereposztásban Brandon Boyd, az Incubus amerikai rockbanda énekese, Michelle Williams, a Destiny's Child zenésze, valamint JC Chasez, a 'N Sync korábbi énekese és John Lydon (Johnny Rotten) egykori Sex Pistols-tag is színpadra lép.

Webber szerint Jézus Krisztus története a nyugati kultúrában mindenütt jelen van és mindig időszerű.

Az arénás előadásokon erősen támaszkodnak majd a videotechnikára. A turné költségeit több mint tízmillió dollárra becsülik, de a szervezők nem árultak el pontos adatot.

A Jézus Krisztus Szupersztár eredetileg Lloyd Webber és Tim Rice albumaként jelent meg 1970 szeptemberében. A Billboard lemezlista csúcsára 1971-ben feljutott korongból 7,5 millió példány kelt el. A rockmusical 1971-ben Broadwayn, majd 1972-ben a londoni West Enden is hatalmas sikert aratott, és a világ számos országában játszották. Tavaly Ausztráliában és Nagy-Britanniában arénaturnén mutatták be.

Címlapról ajánljuk

Újabb drámai részletek a németországi buszbaleset ügyében

Egyelőre nem sikerült kideríteni, hogy mi okozhatta a Lipcse közelében történt buszbalesetet. Az egyik utas szerint a szolgálatban lévő két sofőr baleset idején éles vitát folytatott egymással, ami elterelhette a kormánynál ülő vezető figyelmét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Jó sztorik a magyar tőzsdén

Jó sztorik a magyar tőzsdén

Reggel Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően Európában óvatos emelkedéssel indult a nap,  Amerikában pedig mínuszos nyitásra van kilátás. A magyar piacon jó ma a hangulat, izgalmas befektetési sztorikban nincs hiány: jelentős pluszban áll a Waberer's részvénye, miután kiderült, hogy a társaság sikeresen lezárta a szerb disztribúciós piac meghatározó szereplőjének, az MD International többségi részesedésének felvásárlását. Ezen felül magas forgalom mellett emelkedik a PannErgy részvénye is, miután rekord évről tudott beszámolni a társaság bevétel és profit szinten is. Ami a gazdasági eseményeket illeti, ma az USA-ban a lakáspiaci adatok mellett az 5 éves inflációs várakozásokat is közzéteszik. Legutóbb növekedtek a várakozások, ami semmiképp nem jó hír a Fed számára.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×