eur:
389.36
usd:
362.54
bux:
68033.59
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Ron Paul is feladta a küzdelmet a republikánus elnökjelöltségért

Ron Paul texasi képviselő is bejelentette hétfőn, hogy nem harcol tovább a republikánus elnökjelöltségért azokban az államokban, amelyekben eddig nem döntöttek arról, hogy novemberben a párt színeiben ki legyen Barack Obama elnök hivatalos kihívója.

Az elnökjelöltséghez vezető út már az esélytelen Paul visszalépése előtt is nyitva állt Mitt Romney volt massachusettsi kormányzó előtt, ám ezek után a politikusnak már papíron sem maradt ellenfele a republikánusok augusztusi országos konvenciója előtt; a párt hivatalosan ott dönti majd el, hogy kit indítson harcba a Fehér Házért folyó küzdelemben.

A Republikánus Párt következő, tökéletesen tét nélkül maradt előválasztási fordulóját szerdán tartják Nebraska és Oregon államban.

Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×