INFORÁDIÓ 

2018. március 23. péntek
Emőke

Obama bevezetőt mond, a horroszínész hangját adja Amerika történelméhez

Infostart / InfoRádió
Amerika tizenkét óra alatt szembesül saját történelmével. A History Channel sugározza hat részben összefoglalva az ország elmúlt 400 évének legfontosabb eseményeit "The Story of Us" címmel. A sorozat vetítése az Egyesült Államok elnökének üzenetével indul, és egy horrorfilmekből ismert színész a narrátora.

Barack Obama szerepet vállalt egy amerikai sorozatban! Az Egyesült Államok elnöke persze nem szappanoperában tűnik fel, hanem abban a tizenkét órás tévéfilmben, amely hazája történelmének 400 esztendejébe vezeti be a nézőket, hat, egész estét betöltő epizódban.

Az első részt, amely Obama amerikaiakhoz intézett üzenetével keződődik, most vasárnap vetíti a History Channel. Az utolsó darabot pedig a május 31- i Memoryal Day-re időzítették, a harcokban elesett katonák emléknapjára.

A csatorna közleménye szerint az "America - Story of Us" hamarosan megjelenik DVD-is, amelyhez az államok összes bejegyzett oktatási intézménye ingyen hozzájuthat.

A sorozatot narrátora egyébként a filmszínész Liev Schreiber, akit a nézők legutóbb a Woodstock a kertemben, az X-men kezdetek és a Szerelem a kolera idején című mozikban láthattak. De szerepelt például a horroként aposztrofált Ómenben és a Sikoly trilógiában is.

A címlapról ajánljuk