eur:
392.88
usd:
366.09
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk

Obama bevezetőt mond, a horroszínész hangját adja Amerika történelméhez

Amerika tizenkét óra alatt szembesül saját történelmével. A History Channel sugározza hat részben összefoglalva az ország elmúlt 400 évének legfontosabb eseményeit "The Story of Us" címmel. A sorozat vetítése az Egyesült Államok elnökének üzenetével indul, és egy horrorfilmekből ismert színész a narrátora.

Barack Obama szerepet vállalt egy amerikai sorozatban! Az Egyesült Államok elnöke persze nem szappanoperában tűnik fel, hanem abban a tizenkét órás tévéfilmben, amely hazája történelmének 400 esztendejébe vezeti be a nézőket, hat, egész estét betöltő epizódban.

Az első részt, amely Obama amerikaiakhoz intézett üzenetével keződődik, most vasárnap vetíti a History Channel. Az utolsó darabot pedig a május 31- i Memoryal Day-re időzítették, a harcokban elesett katonák emléknapjára.

A csatorna közleménye szerint az "America - Story of Us" hamarosan megjelenik DVD-is, amelyhez az államok összes bejegyzett oktatási intézménye ingyen hozzájuthat.

A sorozatot narrátora egyébként a filmszínész Liev Schreiber, akit a nézők legutóbb a Woodstock a kertemben, az X-men kezdetek és a Szerelem a kolera idején című mozikban láthattak. De szerepelt például a horroként aposztrofált Ómenben és a Sikoly trilógiában is.

Címlapról ajánljuk
Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 18:44
2024. április 25. 17:02
×
×
×
×