eur:
388.48
usd:
360.87
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

Hatalmas dugók Horvátországban

Óriási közlekedési dugók alakultak ki Horvátországban; Dalmáciában 22, Szlovénia felé 35 kilométeres kocsisor torlódott össze a rossz idő, valamint a szombati turnusváltás után hazatérő nyaralók miatt.

A Zára felől Zágráb irányába közlekedők az A1-es autópályán, a Sveti Rok alagútnál délben 22 kilométeres sorban várakoztak, kora délutánra 14 kilométerre csökkent a torlódás.

A Szlovénia felé tartók Isztrián 35 kilométer hosszan torlódtak fel a határátkelő felé. A várakozók a Porechez közeli Visnjantól egészen a szlovén-horvát határig araszolnak.

Horvátország tengerparthoz közeli sztrádáin is nagy a forgalom. Az A1-es autópálya Mala Kapela alagútjánál az Adria és a szárazföld belseje felé egyaránt néhány kilométeres a várakozók sora, de Zágráb előtt, a luckoi fizetőkapunál is már 3 kilométer hosszan állnak az autók.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×