eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

"Minden muszlim eleve ártatlan"

A hitetlenek a legdurvább módon büntethetőek, szabad őket meggyilkolni és megerőszakolni is - ezt hirdeti egy szélsőséges iszlám honlapon az egyik legtekintélyesebb vallási vezető és egy jogász.

Abdul Makin imám tanítása azon az iszlám honlapon olvasható, amelyet a hitetlenekkel szemben könyörtelen muszlimok üzemeltetnek.

Erre került fel kérdés-felelet formájában Abdul Makin imám "tanítása". Megkérdezték például tőle, miért engedi meg Allah a muszlimoknak, hogy meggyilkoljanak és megerőszakoljanak ártatlan hitetleneket, köztük lányokat és nőket.

"Azért, mert a hitetlenek soha nem ártatlanok; bűnösek abban, hogy nem ismerik el Allahot és az ő profétáját" - válaszolta meg a kérdést az imám, aki hozzátette: "Ha nem hisztek nekem, higgyetek egy jogi szaktekintélynek, az egyik legelismertebb nagy-britanniai muszlim jogásznak".

A megnevezett - Anjem Choudary - pedig megerősítette az imám véleményét, azt állítva, hogy minden muszlim eleve ártatlan. Ez a meggyőződését kifejtette a BBC-nek adott interjúban is. "Ha muszlim valaki, egyúttal ártatlan is - az Isten szemében. Aki pedig hitetlen, az egyúttal bűnös is, mert nem hisz Istenben" - fejtette ki.

Choudary azt is hozzátette, hogy soha, semmilyen tettért nem ítélne el egy muszlimot. "Muszlimként támogatnom kell fivéreimet és nővéreimet, és gyűlölnöm kell mindent, ami nem muszlim" - jelentette ki a vezető brit jogász.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 20:28
×
×
×
×