eur:
395.3
usd:
356.35
bux:
72442.98
2024. szeptember 13. péntek Kornél

Diana hercegnő fiainak megdöbbentő vallomása

Először beszéltek amerikai televízióban édesanyjuk haláláról Diana hercegnő fiai. Vilmos és Harry herceg azt mondták: az elmúlt évtized nagyon lassan telt el számukra, és minden nap eszükbe jut az édesanyjuk. Diana walesi hercegnő tíz éve 1997. augusztus 31.-én éjszaka hunyt el egy párizsi autóbalesetben.

Most először beszéltek édesanyjuk haláláról Diana hercegnő fiai egy amerikai televízióban. Vilmos és Harry azt mondták: nem tudják túltenni magukat a tragédián, ami napi szinten foglalkoztatja őket.

Harry herceg azt mondta: sokat gondolkozik azon, mi vezethetett ahhoz a végzetes párizsi éjszakához 1997. augusztus 31.-én. "Nekem személy szerint, bármi történt azon az éjszakán, abban az alagútban - sosem fogjuk megtudni. Biztos vagyok benne, hogy ez mindig foglalkoztatni fogja az embereket" - fogalmazott az ifjabbik testvér.

Bátyja, Vilmos is hasonlóképpen fogalmazott: "Nem múlik el úgy nap, hogy ne gondolnék erre, legalább egyszer minden nap. Számunkra nagyon lassan telik az idő, nagyon nagy teher - olyan régen történt".

A testvérek arról is beszéltek, hogy milyen nehéz nekik nap nap után szembesülniük Diana hercegnő arcképével a különböző lapokban. "Ez nagyon hátborzongató, hiszen mióta elment, azóta nem volt egy perc nyugalmunk. Az arca állandóan visszaköszön a lapokból" - fogalmazott Harry herceg.

"Az elmúlt tíz év során végig úgy éreztem, mintha mindig velünk lenne. Állandó emlékeztetőként számunkra és mindenki más számára is" - tette hozzá.

A fiatalabbik testvér szerint édesanyjuk büszke lenne arra, hogy fiai megpróbálnak normálisan élni. "Boldog lenne, ha látná, milyen úton haladunk, ugyanakkor kissé boldogtalan, ha látná, miként reagálnak mások, akik például azt mondják: 'Nem vagytok átlagosak, ne is próbáljatok meg úgy viselkedni!'. Természetesen tisztában vagyunk a felelősségünkkel, de a magánéletünkben és egyes területeken szeretnénk olyan normálisan élni, ahogyan csak lehet" - mondta Harry herceg.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.13. péntek, 18:00
Rasovszky Kristóf
olimpiai bajnok nyíltvízi úszó
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×