eur:
394.11
usd:
355.57
bux:
72297.19
2024. szeptember 9. hétfő Ádám

A miniszterelnök feleségének vallomása: "Kormányfő akartam lenni"

A brit miniszterelnök felesége beszámolt gyermekkori vágyairól. Mindenki meglepődött, amikor kiderült, hogy Cherie Blair arról álmodozott: ha nagy lesz, miniszterelnök lesz.

Miközben Tony Blair feleségét a képviselőház előcsarnokában fotózták, beszámolt arról, hogy 14 éves korában minden ismerősének azt mondta: ő lesz az első női miniszterelnök.

Erről már lemaradt, az első nő brit kormány élén ugyanis Margareth Thatcher volt, de a különös véletlen mégis úgy hozta, hogy Cherie a Downing Streeten, azaz a brit miniszterelnöki rezidencián találta magát.

De még az is lehetséges, hogy követi tengerentúli "kollégája" példáját, és mint ahogy Hillary Clinton, Bill Clinton egykori amerikai elnök felesége, maga is megméreti magát az (miniszter)elnöki posztért.

Nem Cherie Blair az egyetlen híresség, akinek nem sikerült megvalósítania gyermekkori álmait. Graham Norton komikus, média személyiség például állatkertet szeretett volna nyitni, Judi Dench színésznő pedig arra vágyott, hogy ha nagy lesz, balerina lesz.

Címlapról ajánljuk
Hegedűs D. Géza, a Nemzet Színésze: én így élek, így dolgozom és így vagyok boldog

Hegedűs D. Géza, a Nemzet Színésze: én így élek, így dolgozom és így vagyok boldog

Tizenkét szerepe van ma is a Nemzet Színészévé megválasztott Hegedűs D. Gézának, aki immár fél évszázada a Vígszínház tagja. Gyerekként minden zsebpénzét színházra költötte, mígnem az építőipari technikumból el nem küzdötte magát a Színműig. Pályája harmadéves főiskolai hallgatóként már be is indult, és aligha lesz egyhamar vége ilyen munkatempóban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×