eur:
385.44
usd:
355.09
bux:
67866.13
2024. május 21. kedd Konstantin

A Fehér Háznak is van véleménye a hazugságokról

A Fehér Ház szóvivője szerint helytelen, ha hazudnak a népnek. Dana Perino az első, aki a magyar kormányfő nyilvánosságra került kijelentéseivel összefüggésben nyilatkozott a Fehér Házból.

A szóvivő azt mondta: nem ismer sok részletet, de szerinte ez egy olyan dolog, amelyre a magyar népnek a rendelkezésre álló demokratikus eljárások révén kell választ adnia.

Kérdésre válaszolva azt mondta: az elnökkel nem beszélt az esetről, ezért nem tudja, mi a véleménye George Bushnak.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Jogállamiság Németországban: bíróság előtt a Birodalmi polgárok

Jogállamiság Németországban: bíróság előtt a "Birodalmi polgárok"

A hesseni rendőrség 2022 decemberében csapott le a vád szerint államcsínyre készülő ún. Reichsbürger ("Birodalmi polgár")-csoportra. A feltételezett puccskísérlet vezetője, Heinrich Prinz Reuss türingiai ingatlanvállalkozó azóta több társával együtt őrizetben van. A bírósági tárgyalás maratoninak ígérkezik, annak második szakasza most kezdődött.

A hajózási szakértő elmondta, miért nem érzékelhette a becsapódást a szállodahajó legénysége

A Magyar Hajózási Országos Szövetség szóvivője szerint a motorcsónak valószínűleg nagy sebességgel haladt, a szállodahajó legénysége pedig nem érzékelte az ütközést, amit alátámaszthat a két jármű tömege közötti különbség is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.22. szerda, 18:00
Vona Gábor
a Második Reformkor Párt elnöke és EP-lista vezetője
Barry Eichengreen: Már túl erős a dollár?

Barry Eichengreen: Már túl erős a dollár?

A dollár árfolyama az elmúlt hónapokban erőteljesen erősödött különösen az ázsiai valutákkal szemben. Az egyre több apokaliptikus pénzügyi beszéd megijesztheti a piacokat: úgy tűnik, hogy a japán jen az összeomlás szélén áll. Kína pedig úgy érezheti, hogy kénytelen leértékelni valutáját, ami káros következményekkel járhat a kínai és a globális gazdaságra nézve is. Felmerül így a kérdés, hogy lehet-e tenni valamit a dollár erősödésének megakadályozására, és ha lehet is tenni valamit, kell-e egyáltalán?

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×