eur:
388.37
usd:
358.61
bux:
68092.97
2024. május 30. csütörtök Janka, Zsanett
Postás kézbesíti a 13. havi nyugdíjat egy nőnek Budapesten, a XIII. kerületben 2022. február 9-én.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

A megszokottól eltérő időben jön a márciusi nyugdíj

A március havi nyugdíjakat 2023. március 10-én (pénteken) utalja a Magyar Államkincstár. Hivatalosan minden hónap 12-én utal az állam.

Ha bankszámlára kérte a nyugdíjutalást, már március 10-én hozzájuthat nyugdíjához - írja az alon.hu. Ha az ellátást postai úton érkezik akkor az március 10-e és március 22-e között várható a március havi nyugdíj postai kifizetése.

Az utalás alapszabálya, hogy minden hónap 12-éb utal a kincstár, ha ez hétvégére esik, akkor az azt megelőző utolsó munkanapon.

Arról a napokban írtunk, hogy 2023-ban is márciusban kezdődik a külföldön élő nyugdíjasok éves adategyeztetése. Fontos, ha valaki kicsúszik a határidőből, a pénz nem vész el, csak később érkezik.

Címlapról ajánljuk
Ha csak egy EP-mandátumot nyer a Momentum, a ciklus felénél cserél Donáth Anna és Cseh Katalin
Aréna - előzetes

Ha csak egy EP-mandátumot nyer a Momentum, a ciklus felénél cserél Donáth Anna és Cseh Katalin

A Momentum azért küzd a kampányban, hogy ismét két EP-mandátumot szerezzen, de ha csak egyet kap a párt, akkor az ötéves ciklus alatt Cseh Katalin és Donáth Anna a mandátumot elfelezve féltávnál egymást váltja majd az EP-ben. Erről Cseh Katalin, a Momentum elnökségi tagja, EP-képviselő beszélt az InfoRádió Aréna című műsorának stúdiójában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.30. csütörtök, 18:00
Cseh Katalin
a Momentum elnökségi tagja és EP-képviselőjelöltje
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×