eur:
394.44
usd:
370.15
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Dolgozó egy autó ajtaját szereli össze, mögötte a koronavírus elleni védekezés részeként elhelyezett fólialapok az összeszerelő soron az Audi Hungaria Motor Kft. győri gyárának járműszerelő részlegében 2020. április 27-én. Ezen a napon sikeresen újraindult az Audi Hungaria járműgyártása, mind a présüzemben, karosszériaüzemben, lakkozóban és a járműszereldében. Első lépésben egy műszakban kétezer járműgyári munkatárs kezdte meg munkáját. A járműszereldében műszakonként jelenleg 250 autót gyártanak, a vállalat a termelést a következő hetekben fokozatosan szeretné felfuttatni.
Nyitókép: MTI/Krizsán Csaba

Sorsfordító nap lesz február 2-a a győri Audinál

Az Audi Hungaria munkaadói oldala és a munkavállalói oldal képviseletében az Audi Hungária Független Szakszervezet képviselői megállapodtak abban, hogy 2023. február 2-án indítják a bértárgyalásokat. Az aktuális bérmegállapodás 2023. március 31-ig hatályos.

„A bértárgyalásokat az Audi Hungaria jövőjéért vállalt közös felelősségünk jegyében indítjuk. Feladatunk, hogy vállalatunk jövőképességét erősítő és egyben munkatársaink béreinek versenyképességét biztosító megállapodást érjünk el”, mondta Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja.

„A legfontosabb számunkra ebben a rendkívül nehéz és kiszámíthatatlan gazdasági helyzetben, hogy egy olyan megállapodást kössünk, amiben a munkatársaink bérét reál értéken tudjuk tartani, természetesen a telephelyünk jövőképességének figyelembe vételével,” mondta Horváth Zoltán, az Audi Hungária Független Szakszervezet járműgyári elnökhelyettese, a munkavállalói oldal tárgyalódelegációjának vezetője.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×