eur:
392.83
usd:
366.33
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk
Stack of banknotes as background (Hungarian Forint) 20000 forint banknotes Ferenc Deak close up as a background. Europe Hungary. The all-seeing eye motif.
Nyitókép: Jozsef Zoltan Varga/Getty Images

Nagyot erősödött szerdán a forint

Erősödött szerdán a forint, a főbb devizákkal szemben három százalék körüli nyereségre tett szert a kora reggeli árfolyamához képest délutánig.

Az eurót a kora reggeli 389,03 forint után délután három órakor 378,61 forinton jegyezték, ami a forint 2,7 százalékos erősödésének felel meg.

A dollárral és a svájci frankkal szemen 3,6 százalékos erősödést ért el a forint. A dollár jegyzése 356,39 forintról csökkent 343,76 forintra, a svájci franké pedig 383,85-ről 370,39 forintra.

A lengyel złoty 1,2 százalékkal, a cseh korona 0,6 százalékkal erősödött szerdán. A román lej árfolyama szinte semmit nem változott.

Címlapról ajánljuk
Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×