eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Autóra szerelt kamera az  útdíjhasználati jogosultságok ellenőrzésére kifejlesztett rendszer bemutatóján a NÚSZ XIII. kerületi Váci úti központjában 2019. május 7-én. A február óta tesztelt rendszer a 3,5 tonna feletti járművek ellenőrzési lehetőségeit bővíti. A fejlesztés menet közben, a legkorszerűbb kamerával készít videófelvételt, a hozzá tartozó szoftverrel készült anyagot pedig a rendőrségnek továbbítják.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Lépett a járvány miatt a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató

Online ügyintézésre térnek át, március végéig felfüggesztik a személyes ügyintézés lehetőségét.

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt. úgy határozott, hogy a koronavírus-járvány elleni védekezés miatt a személyes ügyintézés lehetőségét megszünteti március 31-ig. Az ügyfeleitől azt kéri, hogy telefonon vagy online kezdeményezzék az ügyintézést - írta a Napi.hu.

Elektronikus úton jelenleg többek között pótdíjmaximalizálás és részletfizetés kérhető, de meghatározott feltételek esetén lehetőség van az elírt rendszám javítására, a felségjelzés módosítására vagy rendszámcserével kapcsolatos ügyek intézésre is - írja a hvg.hu.

Ha más ügyet szeretnének intézni, azt mindenféleképpen jelezni kell telefonon vagy online. A társaság minden ügyféllel felveszi a kapcsolatot az ügyfél által megadott elérhetőségen.

A társaság ügyfélszolgálati számra belföldről és külföldről a +36 (36) 587-500.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×