eur:
392.56
usd:
365.64
bux:
66829.23
2024. április 26. péntek Ervin
A Samsung Electronics által közreadott képen D. J. Koh, a dél-koreai Samsung Electronics mobil üzletág vezetője bemutatja a vállalat új összehajtható telefonját, a Galaxy Foldot San Fransiscóban 2019. február 20-án.
Nyitókép: MTI/EPA/SAMSUNG ELECTRONICS CO

Durva lépésre kényszerül a Samsung

Egy konstrukciós hiba miatt a hónap végéig törölik a Galaxy Foldra leadott összes előrendelést.

A februárban nagy reményekkel bemutatott, iparági forradalmat ígérő, hajlítható kijelzős okostelefon hivatalos premierje május 3-án lett volna, kiderült azonban, hogy nagy gondok vannak a telefonnal, a kijelző az előzetes tesztek szerint gyakorlatilag egy nap alatt tönkrement, pedig korábban még egy videóban is azt mutatták, mennyire jól bírja a strapát - számolt be a techportál cikke alapján a hvg.hu.

Ezek után a Samsungnak új dátumot kellett volna kitűznie, hogy mikortól lesz elérhető a mobil, most azonban azt közölte a dél-koreai cég, hogy határozatlan időre elhalasztotta a Galaxy Fold bevezetését.

A cég az előrendelést leadó vásárlóknak egy e-mailt küldött, ebben nem közöltek pontos dátumot, csupán azt, hogy "a következő hetekben" közzéteszik majd, mikortól lesz elérhető a telefon.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 10:54
×
×
×
×