eur:
394.4
usd:
370.17
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Az épülő M44-es gyorsforgalmi út Csabacsűd közelében 2018. február 22-én. Az út Nagykőröstől kiindulva az M5-ös autópályát fogja összekötni Békéscsabával, majd később folytatódhat a román határ felé.
Nyitókép: Rosta Tibor

Vérszemet kaptak az M4-es melletti ingatlaneladók

Nincs már szinte hirdetés, amelyben ne szerepelne reklámelemként az átadásközeli sztrádaszakasz.

Az M4-es megépülésének hírére azonnal lecsaptak az ingatlanhirdetők, szinte már nem is találni olyan vecsési és monori felhívást, amiben ne szerepelne az új sztráda építésének kecsegtető lehetősége - hívja fel a figyelmet a Magyar Nemzet cikke.

Az említett sztráda Vecsés és Ceglédbercel közötti szakaszát még az idén átadják, ez pedig alaposan felveri a térségi ingatlanárakat.

Mivel az északi és nyugati agglomeráció csaknem megtelt, a délkeleti az alacsonyabb áraival csábít, Vecsésen 400 ezer forint alatt is kapható még egy négyzetméter, ám ez is már vetekszik néhány külső pesti kerület négyzetméterárával.

Tempósan kelnek el a vecsési, üllői, gyömrői telkek, vásárolni nagyobb eséllyel még a kisebb településeken lehet.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×