eur:
393
usd:
366.79
bux:
66639.49
2024. április 25. csütörtök Márk
Számítógépen vásárolható autópálya e-matrica kinyomtatható ellenőrzőszelvénye 2017. január 5-én.
Nyitókép: MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Két újabb magyar autópálya-szakasz lesz fizetős

Napokon belül átadják az M35-ös autópálya Debrecen és Berettyóújfalu közötti szakaszát, illetve az M4-es sztráda első három kilométeres, Berettyóújfalu melletti részét - január elsejétől fizetni kell a használatukért.

Palkovics László innovációért és technológiáért felelős miniszter Magyar Közlönyben december 15-én megjelent sztrádadíj-fizetést módosító rendeletéből kiderül, hogy két új út is fizetőssé válik. Eszerint az M35-ös autópálya Debrecen és az M35-M4 csomópontja közti útszakasz, beleértve a jelenleg még ugyancsak átadás előtt lévő M4-es egy részét is, január 1-jétől tartozik az útdíjköteles utak közé - írja a haon.hu.

Hajdú-Bihar megyében egyszerre két autópálya is épül: az M35-ös Debrecentől már Berettyóújfaluig ér, ugyanakkor elkezdődött az M4-es kivitelezése is, mégpedig két szakaszban. Ennek az első, csomóponti részét adják át várhatóan csütörtökön, míg a második ütemben Berettyóújfalu és Nagykereki közötti közel 27 kilométeres sztrádarészt 2019 végén vagy 2020 első negyedévében helyezik forgalomba.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×