INFORÁDIÓ 
2020. május 29. péntek
Magdolna

autópálya

m35

m4

útdíj

Számítógépen vásárolható autópálya e-matrica kinyomtatható ellenőrzőszelvénye 2017. január 5-én.

Két újabb magyar autópálya-szakasz lesz fizetős

Infostart

Napokon belül átadják az M35-ös autópálya Debrecen és Berettyóújfalu közötti szakaszát, illetve az M4-es sztráda első három kilométeres, Berettyóújfalu melletti részét - január elsejétől fizetni kell a használatukért.

Palkovics László innovációért és technológiáért felelős miniszter Magyar Közlönyben december 15-én megjelent sztrádadíj-fizetést módosító rendeletéből kiderül, hogy két új út is fizetőssé válik. Eszerint az M35-ös autópálya Debrecen és az M35-M4 csomópontja közti útszakasz, beleértve a jelenleg még ugyancsak átadás előtt lévő M4-es egy részét is, január 1-jétől tartozik az útdíjköteles utak közé - írja a haon.hu.

Hajdú-Bihar megyében egyszerre két autópálya is épül: az M35-ös Debrecentől már Berettyóújfaluig ér, ugyanakkor elkezdődött az M4-es kivitelezése is, mégpedig két szakaszban. Ennek az első, csomóponti részét adják át várhatóan csütörtökön, míg a második ütemben Berettyóújfalu és Nagykereki közötti közel 27 kilométeres sztrádarészt 2019 végén vagy 2020 első negyedévében helyezik forgalomba.

Nyitókép: MTI Fotó: Szigetváry Zsolt
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018