eur:
395.27
usd:
365.64
bux:
65385.89
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Az MNV megveszi a Ferencváros stadionját

A jövő héten Kevin McCabe Fradi-tulajdonos visszajuttatja magyar kezekbe a klubot; a területet stadionostul a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő veszi meg, az FTC pedig megvásárolja a labdarúgó Zrt. többségi részvényeit - írta pénteki számában a Nemzeti Sport az angol üzletemberrel készült interjújában.

Kevin McCabe 2008 májusában vásárolta meg a Ferencvárost és a klubhoz tartozó 6+2 hektáros ingatlant, a hatodik tendert követően, és azután, hogy a Fradi-szurkolók szimpátiatüntetést szerveztek a várva várt angol tulajdonos mellett.

A lap emlékeztetett: Kevin McCabe az év eleji sajtóközleményében elárulta, hogy az ingatlanegyüttes megvásárlására és a járulékos költségekre mintegy 4,5 milliárd forintot fizetett ki, míg a labdarúgó Zrt. megvételére és fenntartására hozzávetőlegesen 4,7 milliárd forintot. Ehhez képest saját bevallása szerint is mindössze alig 600 millió forintos bevétellel kalkulálhatott - írta a lap.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Hatalmas naperőmű épül Tapolca mellett, kiderült néhány részlet

Hatalmas naperőmű épül Tapolca mellett, kiderült néhány részlet

Tapolca mellett egy hatalmas, 60 MW beépített kapacitású, naperőmű épül, amelyet idén a második negyedévben helyeznek kereskedelmi üzembe, a beruházás 49-51 millió dollárba kerül – szúrta ki a Portfolio az amerikai értékpapírfelügyelethez (SEC) érkezett beadványban. A naperőművek magyarországi terjedéséről, a zöld áram termelési és elosztási kérdésekről is szó lesz a Portfolio április 11-i Vállalati Energiamenedzsment konferenciáján, további részletek itt érhetők el.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. március 28. 10:22
×
×
×
×