eur:
388.49
usd:
360.74
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

Modernizálták az APEH budapesti Contact Centerét

Szeptember közepétől modernebb eszközökkel felszerelve, új helyszínen fogadják és kezelik az ügyfelek megkereséseit az adóhivatal budapesti Contact Centerének munkatársai - mondta el az InfoRádiónak az APEH elnöke. Szikora János hozzátette: a legtöbb kérdés az elektronikus adatszolgáltatással kapcsolatban érkezik az ügyfélszolgálatokhoz.

Szeptember közepétől modernebb eszközökkel felszerelve, új helyszínen fogadják és kezelik az ügyfelek megkereséseit az adóhivatal budapesti Contact Centerének munkatársai - közölte Szikora János.

Az APEH elnöke hangsúlyozta, hogy az egységes országos hálózatot alkotó hét regionális központban 225 munkatárs fogadja az adófizetők kérdéseit.

Idén már több mint 500 ezer kérdésre válaszoltak az APEH munkatársai, nyáron naponta átlagosan 2 ezer, a bevallási időszakban napi több mint 3 ezer kérdés érkezik, a februári csúcsidőszakban pedig napi 11 ezerre is volt példa - tette hozzá Szikora János.

Az adóhivatal elnöke közölte: bevallási időszakban 50-100 hívást fogadnak naponta, egy adózóra 4-10 perc jut. A Contact Centerek telefonszáma helyi tarifával hívható. E-mail-ben és levélben is lehet kérdezni az APEH munkatársaitól.

A legtöbb kérdés az elektronikus bevallás és szabályozás, valamint az szja és a tb kapcsán érkezett - mondta el Szikora János.

Hanganyag: Kaputa Júlia

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×