eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

A pénzügyi felügyelet vizsgálja a MOL-ügyet

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) hivatalosan vizsgálja a MOL részvényügyletekkel kapcsolatos tőkepiaci eseményeket - mondta Binder István, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének szóvivője pénteken.

Binder István a távirati irodának azt mondta: a felügyelet már nemcsak áttekinti, hanem külföldön és itthon meg is vizsgál minden körülményt az ügy kapcsán.

A szóvivő hozzátette: "a PSZÁF minden olyan esetben vizsgálatot indít, amikor olyan tőkepiaci, tőzsdei esemény történik, amely jelentős kihatással van a piaci szereplőkre, vagy adott esetben szokatlan".

Azt a felvetést, hogy a magyar tőkepiaci felügyelet vizsgálata kiterjed az osztrák ÖMV MOL-részvényekkel kapcsolatos tevékenységére, a szóvivő nem kívánta megerősíteni.

A MOL azt közölte: a vizsgálatot üdvözlik, és minden segítséget megadnak a PSZÁF-nak.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×