eur:
390.67
usd:
364.82
bux:
68272.18
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

A vasutasok határidőt szabtak

A négy reprezentatív vasutas-szakszervezet azt követeli, hogy 20 százalékkal emelkedjen a dolgozók bére. A szervezetek január 10-ig hajlandók egyeztetni a MÁV-val. Utána más eszközökhöz nyúlnak.

A Mozdonyvezetők Szakszervezetének ügyvezető alelnöke az InfoRádiónak azt mondta: ha nem sikerül megállapodni, akkor megfontolják az országos sztrájk lehetőségét is.

Borsik János hozzátette: reméli, hogy a vasúttársaság vezetése is hajlandó eltérni az 5,5 százalékos béremelési ajánlatától.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
Egyetlen fegyvertípustól szenved az orosz haderő, Ocseretine is elesett  – Ukrajnai háborús híreink kedden

Egyetlen fegyvertípustól szenved az orosz haderő, Ocseretine is elesett – Ukrajnai háborús híreink kedden

Az orosz harctéri veszteségek legalább felét az ukrán drónok okozzák, főleg az FPV kamikaze-drónok, de mellettük komoly gondot okoznak az aknagránátokat dobáló „bombázódrónok” is – állítja az egyik nagyobb orosz háborús Telegram-csatorna harctéri forrásokra hivatkozva. Ukrán források vasárnap este három donbaszi falu elvesztését ismerték el, ugyanakkor geolokáció alapján nagyon úgy néz ki, hogy ennél jelentősen mélyebben törték át az orosz csapatok a frontvonalat. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×